Представа „Мишоловка“ позоришне трупе Артисти

На један веома аутентичан начин позоришна трупа „Артисти“ изводи представу „Мишоловка“ рађену по истоименом роману чувене списатељице Агате Кристи.

Карте за њихову представу се распродају, веровали или не, кроз само неколико минута, а потражња за истим је из представе у представу све већа и већа. Оно што њихово извођење чини аутентичним јесте ентеријер у којем се представа одиграва. Наиме, представа се игра у једној вили у центру Београда, а број гледaлаца је ограничен на свега 16 особа. Око публике се крећу глумци који изводе представу па се тако стиче утисак као да сте део читаве приче. Ова позоришна трупа посвећује пажњу и око најмањих детаља, а оно што треба истаћи јесте да све раде сами, од костима, шминке и звучних ефеката па све до сценографије и осталих реквизита.

Као што смо већ нагласили, карте се распродају веома брзо стога вам препоручујемо да редовно пратите њихов инстаграм профил (@pozorisnatrupa_artisti), као и њихову фејсбук страницу „Artisti“ како бисте се информисали о репертоaру и на време резервисали своје место.