Ирска национална плесна трупа „Rhythm of the Dance“ поново у Београду

У Београду, 27. октобра, ће наступати ирска национална плесна трупа под називом „Rhythm of the Dance“ у МТС Дворани.

„Rhythm of the Dance“ je ирска национална плесна трупа која је основана 1998. године, а из године у годину нижу све веће успехе. Својим изванредним плесом су успели да освоје срца публике због чега већ годинама наступају шуром света. У Србији су били већ два пута, међутим због велике популарност наступаће и ове године у МТС Дворани 27. октобра у оквиру евроазијске турнеје.

Ирски плес је скуп ирских националних игара које су временом постале веома популарне. Састоји се од различитих соло и групних плесова које прати препознатљива келтска мелодија. На њиховом наступу гледаоци ће моћи да осете дух ирског народа кроз плес, музику и певање. Играчи плесне трупе „„Rhythm of the Dance“ су пуни невероватне енергије, брзине и спретности, а својим костимима и гласом заводе публику. Веровали или не, ирски плес постаје све популарнији па је тако ова плесна трупа тренутно једна од најтраженијих на свету!

Трупа „Rhythm of the Dance“ је на један посебан начин успела свету да приближи лепоту Ирске и њихове културе, а уколико желите да набавите карте за њихов наступ то можете учинити овде.