Одржан пикник у Ботаничкој башти „Јевремовац“

Другог и трећег септембра одржана је манифестација под називом „24 Kitchen пикник у башти“ у Београду у Ботаничкој башти „Јевремовац“. Ботаничка башта „Јевремовац“ представља мирну оазу у центру Београда, а познато је да се тамо често одржавају разне манифестације намење за децу, омладину али и старије.

Прошлог викенда била је резервисана за овај догађај, а у сарадњи са партнерима из 24 Kitchen посетиоци су имали прилике да уживају у природи, музици, али и укусној храни која је припремана по рецептима познатих светских кувара. Ботаничка башта је била претворена у једну велику пикник зону где су били организовани концерти и кулинарске радионице, а један део је био посвећен дечијем садржају.

„24 Kitchen пикник у башти“ је породичан догађаја тако да су најламђи уживали уз посластице, мађионичаре и аниматоре. Другог септембра посетиоци су, поред кулинарских специјалитета и природе, имали прилику да слушају рок бенд „Recover“ као и Иду Престер (Ida Prester) која је наступала са бендом Lollobrigida. Док су у недељу, трећег септембра, атмосферу подигле Јелена Бејковић и Бојана Стаменов са својим бендом. Поред тога био је организован и џез за најмлађе.