Рон ДеСантис објавио кандидатуру за председника САД

Извор: The Daily Wire

Гувернер Флориде Рон ДеСантис објавио је у среду увече своју кандидатуру за председника Сједињених Америчких Држава. ДеСантис је раније током дана поднео неопходну документацију Федералној изборној комисији и објавио свој званични спот кандидатуре за председника државе.

„Наша јужна граница је у катастрофалном стању, злочин хара нашим градовима, а савезна влада отежава породицама да саставе крај са крајем док се председник колеба. Пропадање је избор. Успех је достижан. А слобода је вредна борбе.“ рекао је гувернер Флориде у свом споту. „Исправљање брода захтева враћање здравог разума у нашем друштву, нормалности нашим заједницама и интегритета нашим институцијама. Истина мора бити наш темељ — а здрав разум више не може бити неуобичајена врлина. На Флориди смо доказали да се то може срповести. Изабрали смо чињенице уместо страха, образовање уместо индоктринације, закон и ред уместо демонстрација и нереда. Држали смо линију када је слобода висила о концу.“

„Показали смо да можемо, и морамо, ревитализовати Америку. Потребна нам је храброст да водимо и снага да победимо. Ја сам Рон ДеСантис и кандидујем се за председника како бих предводио наш велики амерички повратак. ДеСантис је такође учествовао у разговору путем „Твитер спејса“ са власником платформе Елоном Маском који је, због великог интересовања, изазвао преоптерећење сервера ове друштвене мреже када се у разговор за кратко време укључило преко 700.000 слушалаца.

Погледајте спот кандидатуре Рона ДеСантиса за председника САД: