Милош Парандиловић (НЛС): У овој земљи деценијама ништа није свето

Интервју силоватеља за Информер је сасвим логична последица деценијског таблоиног новинарства које је зарад тиража спремно да прекрши све новинарске и цивилизацијске кодексе.

У овој земљи деценијама ништа није свето, па се сад и силоватељи појављују на насловним странама таблоида. Кад срушиш систем као што је у Србији случај, онда је све дозвољено – изјавио је народни посланик Милош Парандиловић, председник новоформираног покрета „Ново лице Србије“

Пинк и Информер су творнице зла које негује сваки режим од Милошевића, преко Ђиласа, до Вучића. Овде нико не одговара за своје поступке, НУНС и УНС ћуте или бојажљиво говоре, жртве погињу главу, џелати се промовишу у хероје и то је слика данашње Србије. Верујем да можемо боље од овога и зато смо формирали Ново лице Србије. Верујемо да свако мора да одговара за своје чињење и да ова земља има синове којима може да се подичи, само треба да им укаже прилику. Инсистираћемо на примени закона о пореклу имовине, ратни профитери и криминалци морају да одговарају за овај пакао у коме живимо – закључио је Парандиловић.

5 thoughts on “Милош Парандиловић (НЛС): У овој земљи деценијама ништа није свето

  1. Da nebude samo kao Vučić što je pričao za Dinkića i pokazivao zatvorsko odelo !!! Znate onaj fazon kada pitaju Dinkića “ od čega živite sada ? A on kaže, od nedostatka dokaza… Inače podržavam vaš rad i zalaganje i dobro je što ste se odvojili….

  2. Даће Бог да народ чује о чему говориш, Милоше.

  3. Samo tako momče. Guraj. Imaš sve simpatije od strane razumnih.

Comments are closed.