Комплетан београдски одбор ПОКС-а приступио Новом лицу Србије

Београдски одбор ПОКС-а на челу са два одборника у скупштини града донео је одлуку да напусти ПОКС и прикључи се новоформираној организацији Ново лице Србије које предводи народни посланик Милош Парандиловић.

„Цео београдски одбор, са свих 17 општина и комплетним чланством приступило је новом покрету. ПОКС су искомпромитовали они који су га водили, Жика Гојковић и Војислав Михаиловић. Време је за нове људе који се за идеју обнове краљевине и промене корумпираног система воде чиста срца, а не личним богаћењем што је случај са ПОКС-ом који је изабрао да буде привезак Српске напредне странке“ изјавио је Божидар Павловић, доскорашњи председник београдског одбора ове организације.

„Посебно нам је драго што су новом покрету приступила и два одборника из Сопота, часни српски домаћини. Верујем у Ново лице Србије, чине га дивни људи, највећи борци које је ПОКС имао и који нису хтели да постану напредњачка филијала. Верујем да можемо да изградимо ново лице Србије. Као народ можемо боље од овога што се ротира на власти већ 30 година. Нова политика и нови људи, то је кључ“ изјавила је Андријана Чикираз, одборница у скупштини града.